در صورت عدم درخواست اظهارنامه و پلمپ دفتر، تاجر توسط ممیز مالیاتی علی الراس شده و مشمول جریمه مالیاتی می گردد.
در ابتدا، برای ثبت شرکت، باید به سامانه آنلاین ثبت شرکت ها مراجعه کرده تا مدارک و اطلاعات اشخاص حقیقی و حقوقی را ارائه دهید.
این در حالی است که اگر آشنایی و تجربه کافی برای انجام این مراحل را نداشته باشید ممکن است در حین ثبت دچار مشکلاتی شوید.
اشخاص به طور کلی به دو دسته اشخاص حقیقی و حقوقی تقسیم بندی می شود. دسته ای از اشخاص حقوقی، شرکت ها هستند که با دارا بودن شخصیت حقوقی مستقل از اعضای خود، می توانند منشا حقوق و تعهدات قرار گیرند.
به منظور آشنایی افراد با نحوه طی نمودن مراحل ثبت درخواست در سامانه، قسمتی تحت عنوان راهنما در سایت ثبت شرکت ها قرار داده شده که نکات لازم را در اختیار داوطلبان قرار می دهد.
هرچند در صورتی که قبلا شرکتی داشته اید و موضوع فعالیت آن محدود بوده است می توانید با انجام تغییرات الحاق به موضوع بزنید.
شرکتهای تعاونی: شرکتهایی که توسط اعضایی که از خدمات شرکت استفاده میکنند، مالکیت دارند و بر اساس اصول click here تعاونی فعالیت میکنند.
دو بخش پیگیری درخواست و انصراف درخواست همانطور که از عنوان آن مشخص است این امکان را برای کاربران سامانه جامع ثبت شرکتها فراهم کرده که درخواست ثبت شده خود را در این سامانه پیگیری نموده و در صورت تمایل از آن انصراف دهند.
برای اینکه مدت زمان پادکست طولانی نشه سعی کردیم توی چند بخش با موضوع های مشخص ارائه بدیم تا شما به راحتی مطالب مورد نظرتون رو دنبال کنید.
آیا بعد از ثبت شرکت می توانیم در آن تغییراتی انجام دهیم؟
برای رشد و ترقی و افزایش سرمایه و شکوفایی بیشتر کسب و کار ثبت شرکت الزامی میباشد
شرکتهای انتفاعی: شرکتهایی که به منظور انجام فعالیتهای انتفاعی و کسب سود تشکیل میشوند.
سایت پنجره واحد سازمان امور مالیاتی و سازمان ثبت اسناد و املاک کشور و شکایت از شرکت های دانش بنیان نیز به طور مستقیم از صفحه اصلی سایت ثبت شرکت ها امکان پذیر است.
۲نوع شخصیت حقوقی یا شرکتی را که قصد ثبت آن را دارید انتخاب نموده و دکمه ادامه را بزنید.